Cicle de Xerrades "Diferencia't amb les teves competències"

15/11/2018 - 18:00

Aquest novembre ens posem a punt per trobar feina, i per fer-ho que millor que coneixent-nos una mica...

Xerrada 1 (15/11/18) 18h "El món al revés"  i altres coses estranyes: Aprenent a gestionar la certesa

Vivim en un món on passen coses que no podem controlar. A l'igual que els i les protagonistes d'"Stranger Things", és normal que a vegades et trobis en moments de canvi i incertesa. Amb aquesta activitat volem acompanyar-te a donar veu a la teva autenticitat per a posar-la en joc per connectar amb el que et motiva i, així, aconseguir el teu desenvolupament personal i professional.

Xerrada 2 (22/11/18) 18h "Winter is coming" Conquerint nous territoris més enllà del mur

"Game of Thrones" narra la peripècia de diferents personatges que persegueixen conquerir nous territoris fins a assolir el seu propi tron, al qual estaven destinats/des sense saber massa com seria o farien el camí. Amb aquesta activitat volem acompanyar-te per a que aprenguis a visualitzar des del SI, i a entrenar aquesta mirada com a canal estimulant per seguir avançant cap els teus objectius.

Xerrada 3 (29/11/18) 18h "Elemental estimat Watson": Entrenat les meves habilitats socials

Fins i tot Sherlock Holmes necessita revisar les seves habilitats socials per poder oferir la seva millor versió! Amb aquesta activitat volem acompanyar als i les joves en la importància de desenvolupar les habilitats socials per al seu present i futur professional. Tant en la recerca de feina com en el seu dia a dia.