Els dilluns son per trobar feina!!!

28/10/2019 - 11:00 a 11/11/2019 - 13:00

Sabem que els dilluns fan molt de pal però... i si els hi donem la volta?

Arriben ELS DILLUNS PER TROBAR FEINA!

3 dilluns seguits on hem programat 3 tallers de Barcelona Activa destinats ajudar-te en el teu procés de recerca de feina.

Aquí te'ls deixem!

  •  Com puc adquirir experiència laboral?

En aquesta activitat et mostrarem les diferents opcions que tens al teu abast per tenir un primer contacte amb el món professional. A través de voluntariats, convenis en pràctiques, cooperatives, beques... podràs aprendre més sobre la teva professió i guanyar experiència en el teu sector de cara a la teva futura cerca de feina.

  • Estigues al dia de les condicions laborals

Saps tot el que cal sobre les diferents modalitats de contractes de treball, el salari, els convenis col·lectius i altres condicions laborals? Amb aquesta activitat obtindràs la informació necessària per entrar al món laboral d'una manera satisfactòria i signar així un contracte laboral amb totes les garanties legals.

  • Busques feina? Sigues candidata de les ofertes de Barcelona Activa

Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta plataforma i conèixer com pots optar a aquestes ofertes!