Exposició "Sense etiquetes"

23/11/2017 - 17:00 a 04/12/2017 - 17:00

“Sense etiquetes” sorgeix del treball col·laboratiu entre l’Associació Benestar i Desenvolupament i Barcelona Photo and Video Productions, Shoot For Change i Downtown Studio Barcelona a través de la participació activa de persones que viuen amb el VIH i la sensibilitat de la fotògrafa Katherin Wermke. Aquesta iniciativa pretén visibilitzar famílies plurals i heterogènies, que ens acullen i sostenen en les nostres diferències. Famílies diverses, aquestes on podem encabir totes i tots. Entenem la llar com el punt de partida on s’institueix la tendresa per primera vegada, per començar per la propia casa. Ens proposem explorar els
límits i les trobades que poden tenir amb aixó estrany i diferent. ¿Qué allotgen i què exclouen les portes de la nostra pròpia llar? ¿Quin és el nostre llindar d’hospitalitat? ¿Quins estigmes perpetuem de forma inconscient? ¿Com podem evitar la discriminació? Anem a remoure l’estereotip de familia tradicional, lligada a la custodia de l’ordre i els valors instituïts i, així, aceptar de forma amorosa i respectuosa el nostre entorn, els nostres afectes.

Us convidem a formar part d’aquestes famílies, a entrar en las seves llars, compartir el seus somnis, calors, amanyacs. Deixar-vos commoure pels seus riures, mirades i cures. De la mà, habitem els seus mons per un momento i deixem-nos commoure.

Sense etiquetes, no ens deixa indiferents.