Jornades per la Sostenibilitat a l'Espai Jove La Fontana!

01/06/2019 - 13:00 a 20:00

 

La nostra generació té un repte del què depèn la supervivència de les properes: salvar el planeta. La sostenibilitat és una qüestió que ens ha de preocupar a totes i tots, però moviments com #FridaysForFuture demostren que som les joves qui hem pres el bou per les banyes. Que, sense oblidar que cal responsabilitzar els Estats i les empreses, el canvi pot començar amb petites accions.

Per això, els diferents serveis i equipament gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona -CJB (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils - CRAJ, el Punt InfoJOVE Gràcia - PIJ, i l’Espai Jove la Fontana) volem animar-vos a participar un any més de les nostres Jornades per la Sostenibilitat!

El proper dissabte 1 de juny, l’Espai Jove La Fontana es convertirà en un autèntic espai verd amb propostes senzilles i pràctiques que ens aproparan una mica més a l'objectiu de revertir l'impacte de l'ésser humà al planeta. Un munt de tallers i activitats per omplir la nostra vida d’idees responsables i  pràctiques d’estalvi, reaprofitament, reutilització i reducció dels residus i l’energia.

 Programació

 •  12:30h Xerrada: “Reptes de la joventut per salvar el planeta” amb la participació de:

 · Equip Terra

 · Reduint petjada

· Rebel·lió o extinció

 •  14:00h Dinar de reaprofitament
 • 15:00h a 18:30h Jocs de fusta

 • 16:00h a 18:30h Tallers:
  · Taller d'instruments reciclats
  · Taller de reparació de tendes de campanya
  · Taller de compreses de tela
  · Taller d'autoreparació de bicicletes
  · Taller Zero Waste: fem sabó

 • 18:30h Presentació guia sos campaments


Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament! Ho podeu fer 
al web de l'Espai Jove la Fontana.