Habitatge

Si estàs pensant en canviar d’habitatge o vols anunciar el teu pis, et proposem aquest llistat de cercadors, a través d’Internet, amb oferta variable. Principalment, serveixen per a posar en contacte propietaris i llogaters, tot i que també poden contenir ofertes d’agències immobiliàries.

A més de portals especialitzats en compravenda i lloguer:

A més, qualsevol Oficina de l'Habitatge  de l'Ajuntament de Barcelona t’ofereix informació integral i els següents serveis:

  • Ajuts al lloguer i borses d’habitatge: informació i tramitació dels ajuts per pagar el lloguer; informació sobre la Borsa Jove d’Habitatge i la Borsa d’Habitatge de Lloguer Social, serveis de mediació entre propietaris d’habitatges i possibles llogaters. 
  • Accés a l’habitage protegit i social. Informació sobre les promocions d’habitatge amb protecció oficial de Barcelona, la inscripció dels demandants d’habitatge protegit en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Social Oficial de Barcelona, la gestió del registre i les propostes d’adjudicacions.
  • Suport a problemàtiques vinculades a l’habitatge: informació, assessorament i mediació sobre problemes relatius a l’habitatge, especialment en casos d’assetjament, sobreocupació i infrahabitatge.

Oficina de l'Habitatge de Gràcia
Carrer de Francisco Giner, 14
08012 Barcelona

Telèfon d'informació:
010  de dl. a dc. de 9 a 14 h i de 16 a 18 h
dj. de 9 a14 h i de 16 a 19:30 h
i dv. de 9 a 14 h
www.bcn.cat/habitatge